خانه » اخبار روز » آموزش طرز تهیه مربا آلبالو

اطلاعیه سایت

آموزش طرز تهیه مربا آلبالو

آموزش طرز تهیه مربا آلبالو


فصل تابستان میوه‌های خوشمزه‌ زیادی دارد که می‌توان از آن‌ها مرباهای رنگارنگی تهیه کرد و در فصل زمستان از این مرباها استفاده کرد. یکی از میوه‌های خوشمزه این فصل که مربای خوشمزه‌ای هم می‌توان از آن تهیه کرد آلبالو می‌باشد. در این مطلب از مجله بانوان صورتی‌ها برای شما عزیزان طرز تهیه مربا آلبالو را همراه با نکات مهم در تهیه مربا آلبالو آماده کرده‌‎ایم که امیدواریم از پختن و خوردن این مربا لذت ببرید.

آموزش طرز تهیه مربا آلبالو

albalo - آموزش طرز تهیه مربا آلبالو

مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو:

آلبالو: یک کیلو

شکر: یک و نیم کیلو

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

وانیل: در صورت تمایل

زمان پخت: حدودا ۴۵ دقیقه

طرز تهیه مربا آلبالو:

ابتدا آلبالوها را شسته و تمیز می‌کنیم.

بعد یک ظرف پیرکس یا لعاب آماده کرده و هسته آلبالو را از آن خارج کرده داخل ظرف می‌ریزیم (یا با هسته گیر یا اینکه آلبالو را بین دو انگشت شست و اشاره کمی ورز داده تا آلبالو شل شود بعد با کمی فشار هسته را از قسمتی که آلبالو سوراخ است خارج می کنیم به نحوی که آلبالو شکل اولیه خود را حفظ کند) .

درحال انجام این کار لایه ای از آلبالو که ته ظرف را بپوشاند و یک لایه شکر می پاشیم به طوری که شکر روی آلبالو را بپوشاند و دوباره یک لایه آلبالو و اینکار را ادامه داده تا شکرها و آلبالو ها لایه لایه درون ظرف را پر کند . سپس آنرا به مدت یک روز در یخچال می گذاریم تا آلبالو کاملاً آب بیندازد .

حالا آلبالوها را داخل قابلمه می ریزیم و بقیه شکری که از ۱/۵ کیلو اضافه آمده را نیز درون قابلمه می ریزیم (بهتر است از قابلمه ی بزرگتر استفاده کنیم تا هنگام جوش آمدن مربا سر نرود) .

وقتی آلبالو ها جوش آمد، حرارت را متوسط کرده و مرتباً کف های بالا آمده را با یک کفگیر از سطح مربا جمع می‌کنیم بطوریکه تمام کف‌ها گرفته شود.

بعد از اینکه مربا به غلظت مورد نظر رسید، زیر شعله را خاموش می‌کنیم و یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کرده و می‌گذاریم مربا سرد شود .

نکات مهم در طرز تهیه مربا آلبالو:

همونطور که بالا گفتم بهتره آلبالو ها و شکر رو بذارید تا آب بندازه و این در کیفیت مرباتون تاثیر میذاره.

بهتر است تمام کف مربا را قبل از سرد شدن از روی سطح آن جمع کنیم .

این مربا احتیاج به اضافه کردن آب ندارد فقط ته ظرف پیرکس را بعد از خالی کردن آلبالوها میتوان کمی آب ریخت تا شکرهای ته آن حل شود و آن را داخل قابلامه مورد نظر می‌ریزیم.

بهتر است مربا را زیاد نجوشانیم چون رنگ آن تیره می شود.

حرارت مربا نباید تند باشد چون هم باعث میشود رنگش خیلی تیره شده و همچنین خیلی تند سر میرود. مخصوصا مرباهایی مثل آلبالو و و مربای توت فرنگی این ویژگی رو بیشتر دارند.

نکته دیگه اینکه که نباید در قابلمه رو کیپ کنید. این موضوع هم باعث تیره شدن و همچنین سر رفتن مداوم مربای آلبالوتون میشود.

مربا تا زمانی که حتی ولرمه و کاملا سرد نشده رقیق تر از واقعیتش به نظر میرسد. پس مراقب باشین به اشتباه نندازدتان. از رنگش هم تا حدی می‌شود تشخیص داد. پس وقتی مربا به رنگ دلخواهتان رسید می‌توانید زیرش رو خاموش کنید. چون هرچی بیشتر بماند تیره تر و غلیظ تر می شود.

از رنگش هم تا حدی می‌شود تشخیص داد. پس وقتی مرباتون به رنگ دلخواهتون رسید میتونید زیرش رو خاموش کنید. چون هرچی بیشتر بمونه تیره تر و غلیظ تر می‌شه.

با هسته آلبالوها هم می توانید چای آلبالو درست کنید.



منبع

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها : , , , ,
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A