یک دسر سنتی و لذیذ ایرانی پسند با موادی در دسترس و طرز تهیه ای آسان
مواد لازم :
شیر سه لیوان
شكر یك لیوان
خامه صبحانه یك بسته
پودر ژلاتین سه ق غذاخوری سرخالی
آبسرد نصف لیوان
زعفرون دمكرده به مقدار نیاز
گلاب دو ق غذاخوری

طرز تهیه :
شیر و شكر رو بزارید روی حرارت در حدی كه شكرها حل شن، بعد زعفرون رو (به اندازه ای كه به رنگ مطلوبتون برسه) اضافه كنید.
گلاب رو هم اضافه و بزارید تا خنك شن. ژلاتین و آبسرد رو هم بزارید روی بخار كتری تا حل و شفاف بشن بعد به مایه شیر اضافه كنید.
و در اخر خامه …
بهتره یك ملاقه از مایه دسرو جداگانه با خامه (باهم) مخلوط كنید و بعد به كل مواد اضافه كنید.
و داخل قالب مورد نظرتون بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده و بعد هم تزیین و سرو کنید.
(منبع: farhoo.com)
گرداوری :نیو درس