آموزش یک چیزکیک خوشمزه و شیک برای انواع مهمانی و جشن و دورهمی
پنیر خامهای (یا ماسكارپونه):۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شیرعسلی كاراملی شده: نصف قوطی
پودر شکر: نصف لیوان
اب سرد : نصف لیوان
پودر ژلاتین ؛ یك و نیم قاشق غذاخوری
بریلوی كارامل و شكلات جهت تزیین

طرز تهیه :
پنیر خامهای و پودر شکر رو با همزن خوب هم بزنید و خامه رو بهش اضافه کنید بعد شیرعسلی كاراملی شده رو اضافه کنید.
كیك پایه تون رو هم كه از قبل درست كردید، بزارید داخل قالب ،با كمی شیر سرد یا اب كمپوت تَر كنیدش، بعد مایه چیزكیك رو بریزید و سطح روی دسرو با بریلوی كارامل و شكلات یا به سلیقه خودتون تزیین كنید و بذارید داخل یخچال برای ٤ الی ٥ ساعت تا ببنده.. ژله بریلو رو میتونید در هر طعم و رنگی از لوازم قنادی ها تهیه كنید.
(برای كاراملی كردن شیرعسل، قوطی اونرو بصورت خوابیده داخل قابلمه بزارید و روی اون آب بریزید تا جایی كه به اندازه یك بند انگشت آب روی قوطی رو بگیره.
برای مدت تقریبی یك الی دو ساعت، با شعله ی ملایم.
بعد قوطی رو بزارید كنار تا خنك شه اونوقت درش رو باز كنید و استفاده كنید.)
ضمنا من توی مواد چیزكیك از تكه های بیسكوییت هم استفاده كردم.
(منبع: farhoo.com)
گرداوری :نیو درس