آموزش یک دسر خوشمزه شکلاتی با مواد اندک و در دسترس برای انواع مهمانی ها
زرده تخم مرغ ٣ عدد
شكر ١٢ ق غ
شیر سه لیوان
پودر ژلاتین ٣ق غ (سرخالی)
پودر كاكائو ٣ ق غ
آب سرد نصف لیوان
خامه صبحانه یا خامه فرم داده یك لیوان

طرز تهیه :
پودر ژلاتین و آب رو روی بخار كتری بذارید تا شفاف و حل بشن.
زرده تخم مرغ ،وانیل و شكر را با همزن زده تا كرم رنگ و كشدار بشن بعد پودر كاكائو رو اضافه کنید.
بعد باقی شیر رو اضافه کنید و سپس ژلاتین.
در اخر خامه رو اضافه كرده،داخل قالب مورد نظر ریخته ، بذارید داخل یخچال برای ٥الی ٦ساعت تا ببنده بعد دسرتون رو برای چند لحظه داخل ظرف اب ولرم نگهداشته، بلافاصله برگردونید
و تزیین كنید
✔️من برای دسرهای شكلاتی معمولا اگر نیاز ببینم ،(چشمی) میزان كاكائو رو بیشتر میریزم.
✔️و برای قالبهای سیلیكونی اصلا نیاز به چرب كردن قالب ندارید.
(منبع: farhoo.com)
گرداوری :نیو درس