خانه » عکس جدید » طرز تهیه بوقلمون شکم پر

اطلاعیه سایت

طرز تهیه بوقلمون شکم پر

Stuffed turkey - طرز تهیه بوقلمون شکم پر

طرز تهیه بوقلمون شکم پر:

بوقلمون ۳٫۵ کیلو

سیب ۱٫۵ کیلو

کره ۲۵۰ گرم ( اگر کره دوست نداشتید از روغن استفاده کنید )

ماکارونی ۲۵۰ گرم

آرد ۲ قاشق سوپخوری

شکر ۱ استکان

گوجه برقانی ۰٫۵ کیلو

هویج ۲ عدد

سبزی معطر یک دسته

سیر ۲-۱ حبه

آب لیمو به مقدار کافی

نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه بوقلمون شکم پر :

ابتدا بوقلمون را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم . داخل شکم آن کمی نمک و فلفل می پاشیم.

بعد ماکارونی را در این آب و نمک می جوشانیم تا کاملا نرم شود.

آنگاه ۸ عدد از سیب های یک اندازه و سالم را کنار می گذاریم و بقیه را پوست می کنیم.

سپس یک سوم از کره را درظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم.

بعد از اینکه کره آب شد ، سیب های خرد شده را در این کره کمی سرخ می کنیم و ماکارونی را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

بعد از مدت کمی از روی آتش برمی داریم .

شکر را درظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا طلائی شود.

آنگاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا ذرات شکر کارامل شده و کاملا حل شود.

بعد نصف این شربت را با مخلوط فوق هم می زنیم و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر می کنیم و آن را می دوزیم .

بقیه روغن را در این ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم . داغ که شد، اطراف بوقلمون را در این این روغن سرخ می کنیم و دو لیوان آب می ریزیم .

سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون می ریزیم .

حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم بوقلمون بپزد . در این صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان آب دیگر اضافه می کنیم تا کاملاً بپزد.

در این اواخر طبخ سیب های درسته و گوجه برقانی را کنار بوقلمون می ریزیم تا آنها نیز بپزند، ولی له شوند .

دسته سبزی معطر را از ظرف خارج می کنیم. بعد کمی نمک ، فلفل ، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند.

بخاطر اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در این ۵۰ گرم کره کمی سرخ کرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم ومرتب بهم می زنیم.

وقتی آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند .

بعد سس را از صافی رد می کنیم و بوقلمون را در این دیس می گذاریم و نخ زیر شکم آن را خارج می کنیم .

سیب های درسته پخته و گوجه برقانی را دور بوقلمون می چینیم و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین می کنیم وکمی از سس بوقلمون را که صاف کرده ایم روی بوقلمون می دهیم.


جمع اوری:asemooni.com
گرداوری :ایرانی عکس

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها : , , , ,
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A