در ماه رمضان یکی از غذاهای بسیار مفید برای افطار شیر برنج است که به خاطر داشتن شیر و برنج و نشاسته نیروی زیادی به بدن میدهد. در این مطلب از مجله صورتیها برای شما طرز تهیه شیر برنج را آماده کردهایم که امیدواریم با تهیه این شیر برنج خوشمزه رنگ تازهای به سفرهی افطارتان ببخشید.
طرز تهیه شیر برنج
مواد لازم برای تهیه شیربرنج:
برنج ۳ پیمانه
نمک کمی
شیر ۲ لیتر
شکر ۲۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
گلاب ۱ پیمانه
خلال بادام در صورت تمایل
طرز تهیه شیربرنج:
برنج را خیس کرده بهتر است نیم دانه باشد و بعد از ۱ ساعت آب آن را خالی کنید. سپس همراه با ۱ لیتر آب و کمی نمک بپزید شیر را همراه با شکر و کره و گلاب به آن اضافه کرده و شیر برنج را جا بیندازید. در صورت استفاده از خلال بادام آن را با شکر و شیر و گلاب به آن اضافه کرده تا نرم شده و جا بیفتد. پس از جا افتادن شیر برنج در ظرف مناسب ریخته و با خلال بادام تزیین کنید.
نکات کلیدی در طرز تهیه شیر برنج:
بهتر است گلاب را در آخر مراحل جا افتادن شیر برنج، به آن اضافه کرده تا عطر و بوی آن از بین نرود و به شیر برنج طعم و مزه عالی ببخشد.
می توانید برای خوشمزه تر شدن این دسر مقوی، خلال پسته و بادام را از شب قبل در شکر و گلاب بخیسانید تا مزه تلخی آنها گرفته شود.
اگر میخواهید شیر برنج را با شیره یا مربای گل تهیه کنید، دیگر نیازی به اضافه کردن شکر نیست.