home اخبار روز طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی خیلی خوشمزه

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی خیلی خوشمزه


طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی خیلی خوشمزه

روش تهیه نان برنجی کرمانشاهی | آموزش نان برنجی کرمانشاهی | دستور پخت نان برنجی کرمانشاهی

Bread Brass Kermanshahi - طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی خیلی خوشمزه

نان برنجی کرمانشاهی

ایرانی عکس : بخاطر امروز آموزش شیرینی نان برنجی کرمانشاهی خیلی خوشمزه را براتون تهیه کردیم که در ادامه مشاهده می فرمایید.

مواد لازم نان برنجی کرمانشاهی

خرفه یا سیاه دانه به میزان لازم
زعفران آب شده یک قاشق مرباخوری
گلاب نصف فنجان قهوه خوری
روغن کرمانشاهی یا کره ۲۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
شکر ۲۰۰ گرم
آرد برنج ۵۰۰ گرم

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

۱- ابتدا آرد برنج را الک می کنیم.

۲- آرد را با روغن مخلوط کرده و کمی آن را ورز می دهیم تا روغن در آرد حل شود.

۳- شکر را در نصف لیوان آب حل کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بصورت شربت درآید.

۴- بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه می کنیم.

۵- تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم.

۶- خمیر را مدت ۵ ساعت در جای مناسبی با دمای معتدل قرار می دهیم و روی آن با پارچه ی تمیزی،می پوشانیم. خمیر را نباید در یخچال بگذاریم، ولی در گرما هم نباشد.

۷- بعد از ۵ ساعت آن را مجددا کمی ورز می دهیم و از خمیر، تکه هایی به صورت گردو درست می کنیم و در کف دستمان کمی پهن،می کنیم.

۸- چند دانه خرفه (سیاه دانه) روی شیرینی ها می ریزیم و در سینی فر می چینیم.

۹- سینی حاوی شیرینی ها را در طبقه ی وسط فری که از قبل روشن کرده ایم و دمای آن ۱۷۰ درجه است، بخاطر ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قرار می دهیم.

این شیرینی را می توانید خارج از یخچال و در محل خنکی نگهداری کنید.


گرداوری شده توسط: ایرانی عکس

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A