home تلگرام نکات مهم در مورد خوردن گوشت قربانی

نکات مهم در مورد خوردن گوشت قربانی

745386761 talab org - نکات مهم در مورد خوردن گوشت قربانی

گوشت قربانی را بلافاصله بعد از ذبح مصرف نکنید

گوشت قربانی برای پیشگیری از انتقال بیماری هاي‌ مشترک بین انسان و دام،باید حداقل ۲۴ ساعت پس از ذبح در یخچال نگه داری و سپس مصرف شود.

 

* مردم قبل از مصرف گوشت ذبح شده در عید قربان ۲۴ ساعت ان را در یخچال نگه‌داری کنند

خلج با تاکید بر لزوم انجام عمل پیشتر بر روی لاشه دام گفت: قبل از مصرف گوشت لاشه ذبح شده این محصول باید حتماً به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار گیرد. تا احتمال مخاطرات بهداشتی ان از بین برود.

 

وی گفت: در استان تهران ۹۱ محل برای عرضه بهداشتی دام درنظر گرفته شده است که ۱۴ مورد ان در کشتارگاه‌ها و مابقی مراکز به صورت موقت ایجاد شده است. 

 

رئیس سازمان دامپزشکی در ادامه صحبت‌هاي‌ خود گفت: از روز عید قربان اکیپ‌هاي‌ سازمان دامپزشکی برای ارائه خدمات به متقاضیان دام زنده هستند و این خدمات تا بعدازظهر روز عید قربان انجام خواهد شد.

 


گرداوری :تالاب
گرداوردی مطلب مورد نظر توسط:علی نادری

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A