خانه » اخبار روز » پان اسپانیا دسر خوشمزه برای فصل تابستان

اطلاعیه سایت

پان اسپانیا دسر خوشمزه برای فصل تابستان

پان اسپانیا دسر خوشمزه برای فصل تابستان


در تابستان بانوان به دلیل گرمای هوا از دسر و نوشیدنی‌های سرد استفاده می‌کنند. در این مطلب از مجله بانوان صورتی‌ها برای شما طرز تهیه دسر پان اسپانیا را آموزش داده‌ایم که در عین داشتن زیبایی بسیار خوشمزه است. امیدواریم این دسر خوشمزه و زیبا رو بپسندید

آموزش تهیه دسر پان اسپانیا

spain 1 600x320 - پان اسپانیا دسر خوشمزه برای فصل تابستان

مواد لازم برای طرز تهیه دسر پان اسپانیا:

شیر ۴ لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی)

پودر کاسترد ۳ قاشق غذاخوری سر پر

آرد برنج نصف قاشق غذاخوری

شکر چهار قاشق غذاخوری

خامه دو قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ ۱ عدد

بیسکویت پتی بور به مقدار لازم

پودر کاکائو به مقدار لازم

طرز تهیه دسر پان اسپانیا :

ابتدا شیر سرد را داخل قابلمه می‌ریزیم و پودر کاسترد و آرد برنج رو اضافه و با همزن دستی آروم هم می‌زنیم، پودر کاسترد به کف قابلمه می‌چسبه پس نگران نباشید و آروم به هم‌زدن ادامه بدین،پودر کاسترد و آرد برنج در شیر سرد راحت حل می‌شوند.

توی یه کاسه دیگه یک عدد تخم‌مرغ و شکر رو بریزید و با همزن دستی خوب بزنید تا کمی کرم رنگ بشود، سپس به محتویات قابلمه افزوده و هم بزنید، بعد از مخلوط شدن کامل حالا شعله گاز را روشن کنید و مدام با همزن دستی هم بزنید

بعد از گرم شدن فوری سفت می‌شه، اما مراقب باشید تا کمی جمع شد فوری شعله رو خاموش کنید،(مایع بدست آمده باید حالتی مثل فرنی،یا ماست همزده داشته باشه، یعنی نه خیلی شل و آبکی نه خیلی سفت، چون توی یخچال یک مقداری هم سفت میشه و اگه زیاد سفت بشه طعم خوبی نداره باید حالتی داشته باشه که بعد از سفت شدن مثل دنت سبک و پفکی باشه،حالا اگر زیاد سفت شد تا روی گاز هست و گرم مقداری شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید، و وقتی شعله رو خاموش کردین دو قاشق غذاخوری خامه رو اضافه و خوب هم بزنید(تمام مراحل همزدن با همزن دستی و تند و مداوم باید باشه)

در آخرین مرحله از طرز تهیه دسر پان اسپانیا : کف ظرف سرو رو یک لایه پتی بور بچینید و مقداری از مایع روی اون‌ها بریزید و دوباره تکرار کنید(بیسکویت سپس مایع)

برای ظروف تک نفره دو لایه بیسکویت کافیه ولی توی ظرف سرو بزرگ سه تا چهار لایه هم می‌تونید بگذارید و در آخر پودر کاکائو رو روی سطح دسر الک می‌کنیم و دسر رو برای چهار تا شش ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا بیسکویت‌ها خوب نرم بشن و سپس سرو می‌کنیم.



منبع

اشتراک گذاری مطلب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A