آموزش یک کیک فوق العاده خوشمزه و مقوی با بافتی نرم و پنبه ای مناسب برای وعده صبحانه و عصرانه و همچنین تغذیه مدرسه کودکان
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
تخم خرفه ۲ ق غ
وانیل ۱/۸ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق غ
زعفران دم کرده غلیظ ۳ ق غ
گلاب ۲ ق غ
نمک ۱ پنس

طرز تهیه :
تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید.
آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید.
زعفران را دم کنید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
شکر و تخم مرغ و وانیل را ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
مواد را در قالب ریخته و برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در فر بپزید.
بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.
پ.ن: میتوانید گلاب را حذف کنید.
پ.ن: میتوانید از کمی پودر هل به جای گلاب استفاده کنید.
پ.ن: میتوانید زعفران را حذف کنید و از طعم دهنده دلخواه مانند پودر دارچین یا هل یا اسانس انواع میوه ها استفاده کنید.
پ.ن: بافت کیک بسیار نرم و لطیف و پنبه ای می باشد و عطر و طعم بی نظیری دارد.
اگر این رسپی برای شما مفید بود لطفا صلواتی بفرستید.

✅✅ خواص تخم خرفه
* از خواص تخم خرفه میتوان به تصفیه کنندگی خون، رفع التهابات گوارشی، رفع سرفه و تسکین دهنده تشنگی اشاره کرد.
* از تخم خرفه همچنین در شیرینی پزی و برای تزئین، به خصوص تزئین شیرینی نان برنجی استفاده میشود.
* تخم خرفه تقویت کننده قوای عمومی بدن است.
* تخم گیاه خاصیت ضد کرم، به خصوص علیه کرم کدو دارد.
(منبع: farhoo.com)
گرداوری :نیو درس